گلیسیرین چیست چرا باید از گلیسرول استفاده کنیم

این یک صفحه عمومی است که ما با شما درباره‌ی موضوعات مختلفی مانند تعمیر لباسشویی، کلید هوایی و.... گفتگو خواهیم کرد.

گلیسیرین چیست چرا باید از گلیسرول استفاده کنیم

۷۰ بازديد

نام گلیسیرین را بر روی محصولات زیادی مشاهده می کنید، در محصولات زیبایی، شامپوها، داروها و حتی مواد غذایی و صنعتی. گلیسیرین یک ماده رایج در داروها، از جمله داروهای قلب، شیاف، داروهای ضد سرفه و بیهوشی است.

اما گلیسیرین چیست؟ تفاوت گلیسیرین صنعتی با گیاهی  چیست و برای خرید گلیسیرین به کجا می توان مراجعه نمود؟

برای یافتن پاسخ این سوالات با ما همراه باشید.

گلیسیرین فرمول شیمیایی C3H8O3 دارد و وزن مولکولی آن 92.09 است.

انواع گلیسیرین

انواع گلیسیرین به شرح زیر میباشد:

 گیاهی

این ماده از گیاهان سرشار از چربی های تری گلیسیرید به دست می آید از روغن سبزی‌ها و گیاهانی مانند روغن نخل، روغن هسته خرما و روغن نارگیل، تحت فشار و یا در طی واکنش با باز های قوی مانند سدیم هیدروکسید تولید می‌گردد. این عملیات موجب می شود تا گلیسیرین موجود، از اسیدهای چرب جدا شود و با آب مخلوط گردد. در نتیجه محصول نهایی که یک مایع بی بو و دارای طعم شیرین است حاصل می گردد.
از کجا بوریک اسید بخریم؟

 حیوانی

به‌ وسیله چربی‌ های حیوانی طی فرآیند تولید صابون تولید می‌شود. هیدرولیز چربی های گیاهی و یا حیوانی با کمک سدیم هیدروکسید می تواند بیشترین حجم تولیدی گلیسرول به روش طبیعی را تولید نماید.

سنتزی

توسط قند عصاره نیشکر یا ذرت و همین‌طور پروپیلن به دست می‌آید.از تقطیر نفت، پروپیلن به دست می آید. در نهایت گلیسیرین نیز با اضافه کردن کلر به مولکول و سپس هیدرولیز کردن تری کلروپروپان تولید می گردد. محصول تولید شده از روش سنتزی یا مصنوعی به دلیل خلوص 99.7 درصد در کاربردهای دقیق تری به خصوص در بیوتکنولوژی و ساخت داروها استفاده می شود.

خرید گلیسیرین دارویی برای کدام کارخانجات انجام میشود؟

گلیسیرین همچنین دارای مصارف دارویی است و غالباً یکی از ترکیبات دارویی است. موارد زیر برخی از این داروهایی هستند که گلیسیرین در تولید آنها بکار می رود.

به دلیل خاصیت نرم کنندگی، حلالیت، شیرین سازی و مرطوب کنندگی، از گلیسیرین غالباً به عنوان ماده ای در سایر داروها استفاده می شود. این ماده در تنتورها و اکسیرها مانند تئوفیلین که برای درمان آسم استفاده می شود، کاربرد دارد. گلیسیرین همچنین در پمادها و کرم ها برای جلوگیری از خشک شدن آنها استفاده می شود و می تواند به عنوان ماده نگهدارنده عمل کند. گلیسیرین در داروهایی همانند شیاف ها، تسکین کننده سرفه و درمان کننده یبوست و انواع شربتها بکار می رود.

بنابراین تمام کارخانجات تولید کننده دارو که این اقلام را تولید می کنند به آن نیازمند هستند.

خرید گلیسیرین

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.